Selecteer een pagina

Een aannemer voor de woningbouw in Zaltbommel

Gespecialiseerd in luxe woningbouw.

Er is heel weinig wat we niet kunnen

Aansluiten bij de wens van de klant

Home Aannemer huis bouwen

Zoekt u een aannemer binnen de woningbouw die uw woning naar wens kan bouwen in Zaltbommel of elders in de Bommelerwaard? J.A. van Boxtel BV uit Alem luistert naar uw wensen, is betrouwbaar en denkt met u mee. Wij beschikken over ruim 50 jaar ervaring, waardoor wij de mooiste bouwprojecten hebben voltooid. Denk hierbij aan huizen, villa’s, bedrijfshallen en seriematige woningbouw.

Onze projecten

Dat is waar wij voor staan. Wij zijn betrouwbaar, komen onze afspraken na, denken mee over de opdracht, gebruiken onze kennis en ontzorgen de opdrachtgever. Wij luisteren aandachtig, kennen een prima service en leveren de gewenste kwaliteit.

Bekijk alle projecten

Rundveestal achterdijk

Rundveestal achterdijk

Over dit project Klaar voor de toekomst met nieuwe rundveestal Deze nieuwe rundveestal voor 200 melkkoeien is voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de melkveehouderij. Van Boxtel heeft de bouwkundige werkzaamheden...

Leimuidenstraat

Leimuidenstraat

Over dit project Klaar voor de toekomst In 2017 leverde Van Boxtel dit prachtige woonhuis op. Zowel opdrachtgever als Van Boxtel zijn erg tevreden over het eindresultaat van dit onder architectuur gebouwde woonhuis. Bekijk ook eens

Neem contact met ons op

Met behulp van onderstaand formulier kunt u meer informatie verkrijgen. U kunt het bericht veld gebruiken om eventuele vragen te stellen.

Een aannemer binnen de woningbouw voor uw woning in Zaltbommel of elders in de Bommelerwaard

Wij bouwen een breed scala aan huizen voor de particuliere markt, variërend van fraaie woningen tot luxe villa’s. Wanneer u ons kiest als aannemer binnen de woningbouw om uw woning in Zaltbommel of elders in de Bommelerwaard te bouwen, bent u verzekerd van kwaliteit en expertise. Wij gaan uitdagende bouwopdrachten, zoals een dijkwoning, niet uit de weg. Wij bieden u gegarandeerd tevredenheid.

Ook voor ondernemers en wooncorporaties

Wij staan naast de particuliere markt ook klaar als aannemer binnen de woningbouw voor ondernemers en wooncorporaties in Zaltbommel of elders in de Bommelerwaard. Denk hierbij aan utiliteitsbouw, seriematige woningbouw, maar ook schuren, bewaarcellen en stallen voor de agrarische sector. U kunt daarnaast ook een beroep op ons doen voor professionele renovaties en onderhoud.

Lees meer over uw kwaliteitsaannemer

Wilt u meer weten over wat J.A. van Boxtel BV uit Alem voor u kan betekenen? Zoekt u een aannemer binnen de woningbouw om uw woning te bouwen in Zaltbommel of elders in de Bommelerwaard? Neem vandaag nog contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. U doet dit door te bellen naar 0418 66 20 86 of door een e-mail te sturen naar info@boxtelbv.nl. Daarnaast kunt u ook ons online contactformulier invullen voor meer informatie.