Selecteer een pagina

Aannemer huis bouwen

Gespecialiseerd in luxe woningbouw.

Er is heel weinig wat we niet kunnen

Aansluiten bij de wens van de klant

Home Aannemer huis bouwen

Een aannemer die uw ideale huis kan bouwen

Zoekt u een aannemer die enerzijds uw nieuwe huis kan bouwen en anderzijds naar uw wensen luistert, betrouwbaar is en met u meedenkt? Dan is J.A. van Boxtel B.V. de aangewezen partner voor u. Wij zijn een ervaringsrijk aannemingsbedrijf uit het Gelderse Alem in de Bommelerwaard. Door onze jarenlange kennis en ervaring realiseren wij voor u de mooiste bouwprojecten. Denk hierbij aan huizen, villa’s, bedrijfshallen en seriematige woningbouw. Hoe ziet uw nieuwe woning eruit?

Onze projecten

Dat is waar wij voor staan. Wij zijn betrouwbaar, komen onze afspraken na, denken mee over de opdracht, gebruiken onze kennis en ontzorgen de opdrachtgever. Wij luisteren aandachtig, kennen een prima service en leveren de gewenste kwaliteit.

Bekijk alle projecten

Rundveestal achterdijk

Rundveestal achterdijk

Over dit project Klaar voor de toekomst met nieuwe rundveestal Deze nieuwe rundveestal voor 200 melkkoeien is voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de melkveehouderij. Van Boxtel heeft de bouwkundige werkzaamheden...

Leimuidenstraat

Leimuidenstraat

Over dit project Klaar voor de toekomst In 2017 leverde Van Boxtel dit prachtige woonhuis op. Zowel opdrachtgever als Van Boxtel zijn erg tevreden over het eindresultaat van dit onder architectuur gebouwde woonhuis. Bekijk ook eens

Neem contact met ons op

Met behulp van onderstaand formulier kunt u meer informatie verkrijgen. U kunt het bericht veld gebruiken om eventuele vragen te stellen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Een betrouwbare aannemer die het huis van uw dromen kan bouwen

Voor de particuliere markt bouwen wij een breed scala aan huizen, variërend van fraaie woningen tot luxe villa’s. Kiest u ons als aannemer om uw huis te bouwen? Dan bent u verzekerd van de beste kwaliteit en expertise. Ook wanneer u een uitdagende bouwopdracht voor ons heeft, zoals een dijkwoning, kunt u op ons vertrouwen en bouwen. Wij bieden u gegarandeerde tevredenheid.

Voor bedrijven en wooncorporaties

Naast de particuliere markt, bouwen wij ook voor bedrijven en wooncorporaties een oplossing op maat. Utiliteitsbouw, seriematige woningbouw, maar ook schuren, bewaarcellen en stallen voor de agrarische sector. Bovendien kunt u voor professionele renovaties en onderhoud een beroep doen op ons.

Lees meer over uw kwaliteitsaannemer

Nieuwsgierig naar wat J.A. van Boxtel B.V. voor u kan betekenen? Zoekt u een aannemer om uw huis te bouwen die garant staat voor de beste kwaliteit? Neem vandaag nog contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Dit kan door te bellen naar 0418 66 20 86 of door te mailen naar info@boxtelbv.nl. Daarnaast kunt u ook ons online contactformulier invullen voor meer informatie.