Selecteer een pagina

Aannemingsbedrijf

Gespecialiseerd in luxe woningbouw.

Er is heel weinig wat we niet kunnen

Aansluiten bij de wens van de klant

Home Aannemingsbedrijf

Een aannemingsbedrijf met jarenlange ervaring in de sector en een veelzijdige expertise? Dat is J.A. van Boxtel B.V. Wij onderscheiden ons van andere aannemingsbedrijven door onze persoonlijke benadering. Maar ook door de combinatie van een integere werkwijze en puur vakmanschap realiseren. Dit stelt ons in staat om de meest uiteenlopende bouwprojecten uit te voeren.

Onze projecten

Dat is waar wij voor staan. Wij zijn betrouwbaar, komen onze afspraken na, denken mee over de opdracht, gebruiken onze kennis en ontzorgen de opdrachtgever. Wij luisteren aandachtig, kennen een prima service en leveren de gewenste kwaliteit.

Bekijk alle projecten

Rundveestal achterdijk

Rundveestal achterdijk

Over dit project Klaar voor de toekomst met nieuwe rundveestal Deze nieuwe rundveestal voor 200 melkkoeien is voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de melkveehouderij. Van Boxtel heeft de bouwkundige werkzaamheden...

Leimuidenstraat

Leimuidenstraat

Over dit project Klaar voor de toekomst In 2017 leverde Van Boxtel dit prachtige woonhuis op. Zowel opdrachtgever als Van Boxtel zijn erg tevreden over het eindresultaat van dit onder architectuur gebouwde woonhuis. Bekijk ook eens

Neem contact met ons op

Met behulp van onderstaand formulier kunt u meer informatie verkrijgen. U kunt het bericht veld gebruiken om eventuele vragen te stellen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Een veelzijdig aannemingsbedrijf waar u op kunt vertrouwen

Doordat wij al ruim 50 jaar bestaan, hebben we inmiddels tal van tevreden klanten en opdrachtgevers het gewenste bouwresultaat mogen leveren. Zo hebben we voor de particuliere markt mooie woningen en prachtige villa’s gebouwd. Daarnaast verzorgen we ook seriematige woningbouw voor wooncorporaties en behoort utiliteitsbouw eveneens tot ons expertisegebied.

Diverse renovatiesoorten en onderhoud in Alem

Ook voor diverse renovatiesoorten en onderhoud is ons aannemingsbedrijf u graag van dienst. Denk hierbij aan het renoveren van uw badkamer of het vervangen van uw daken en kozijnen. Uiteraard kunt u ook een beroep op ons doen wanneer u uw bestaande woning wilt verbouwen. Ontzorgen voert hierbij de boventoon. Wij beperken overlast tot een minimum en zorgen ervoor dat alles steeds netjes wordt achtergelaten.

Neem contact op voor meer informatie of een offerteaanvraag

Benieuwd naar de professionele service van aannemingsbedrijf J.A. van Boxtel B.V.? Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te bellen met 0418 66 20 86 of door een mail te sturen naar info@boxtelbv.nl.