Selecteer een pagina

Huis verbouwen aannemer

Gespecialiseerd in luxe woningbouw.

Er is heel weinig wat we niet kunnen

Aansluiten bij de wens van de klant

Home Huis verbouwen aannemer

Wilt u uw huis laten verbouwen door een aannemer met jarenlange ervaring in de sector en met veelzijdige expertise? Dan zit u ongetwijfeld goed bij J.A. van Boxtel B.V. Wij verbouwen voor zowel de zakelijke als de particulieren markt om zo de mooiste woningen en bedrijfspanden te realiseren. Laat het verbouwen van uw woning over aan een professionele bouwfirma om tot het resultaat te komen wat u voor ogen heeft.

Onze projecten

Dat is waar wij voor staan. Wij zijn betrouwbaar, komen onze afspraken na, denken mee over de opdracht, gebruiken onze kennis en ontzorgen de opdrachtgever. Wij luisteren aandachtig, kennen een prima service en leveren de gewenste kwaliteit.

Bekijk alle projecten

Rundveestal achterdijk

Rundveestal achterdijk

Over dit project Klaar voor de toekomst met nieuwe rundveestal Deze nieuwe rundveestal voor 200 melkkoeien is voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de melkveehouderij. Van Boxtel heeft de bouwkundige werkzaamheden...

Leimuidenstraat

Leimuidenstraat

Over dit project Klaar voor de toekomst In 2017 leverde Van Boxtel dit prachtige woonhuis op. Zowel opdrachtgever als Van Boxtel zijn erg tevreden over het eindresultaat van dit onder architectuur gebouwde woonhuis. Bekijk ook eens

Neem contact met ons op

Met behulp van onderstaand formulier kunt u meer informatie verkrijgen. U kunt het bericht veld gebruiken om eventuele vragen te stellen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Uw huis verbouwen met behulp van een ervaren aannemer

Met ruim 50 jaar ervaring in het vak hebben wij inmiddels bij tal van tevreden klanten en opdrachtgevers het gewenste bouwresultaat mogen leveren. Laat u het verbouwen van uw woning aan ons over, dan hanteren wij een persoonlijke benaderingen om uw bouwwensen te bespreken. Aan de hand daarvan stellen we het ontwerp op met de bijbehorende offerte. Zo heeft u duidelijk voor ogen wat u mag verwachten. Kiest u voor ons als aannemer voor het verbouwen van uw huis, dan mag u er tevens op rekenen dat wij:

  • Onze afspraken nakomen
  • Een betrouwbare partner zijn
  • Meedenken over de opdracht
  • Gebruikmaken van onze kennis om de opdrachtgever te ontzorgen
  • Aandachtig naar u luisteren
  • Uitstekende service en de gewenste kwaliteit leveren

 

Samen bouwen we aan uw project in Alem

Bent u nog op zoek naar een aannemer voor het verbouwen van uw huis? Bent u benieuwd wat de kosten zijn om uw woning te verbouwen, renoveren of bouwen? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 0418 66 20 86 of een e-mail te sturen naar info@boxtelbv.nl. Wij voorzien u graag van de juiste informatie tijdens een kennismakingsgesprek, zodat u precies weet wat u van ons mag verwachten als aannemer tijdens het verbouwen van uw huis.