Makelaars

Bouwen doe je samen

Van Boxtel spreekt de taal van de klant

Het komt vaak voor dat een makelaar een huis moet verkopen die op verschillende punten nog verbeterd moet worden. Wij kunnen deze herstelopdrachten uitvoeren.

De reden dat men vaak op zoek gaat naar een nieuw huis is omdat het huis niet meer voldoet aan de eisen die de eigenaren van het huis voor ogen hebben. Wij kunnen als Bouwgarant-aannemer makelaars van dienst zijn bij een verkoop of aankoop van een woonhuis. Wellicht wil een eventuele koper een bestaande woning verbouwen of hebben de eigenaren van het huis al een ander huis op het oog waarbij zij verbouwplannen hebben. Makelaars kunnen op zulke momenten informatie inwinnen bij Van Boxtel. Het is aanneembaar dat de koper inzicht wil hebben in welke bouwkundige aanpassingen mogelijk dan wel noodzakelijk zijn. De wensen worden geïnventariseerd en wij kijken graag de mogelijkheden. Aan de hand daarvan, en de bekende gegevens, wordt het kostenplaatje bepaald. Dit alles geeft de makelaar en de eventuele koper de mogelijkheid om een weloverwogen (ver)koop te doen.

Wie zich verdiept in de aankoop van een bestaande of nieuwbouwwoning, heeft wellicht praktische technische vragen hierover. Kan de keuken afgescheiden worden? Is het mogelijk om het toilet bij de badkamer te trekken en deze rolstoelvriendelijk te maken? Noem maar op. Van Boxtel heeft het antwoord direct paraat en kan op hoog niveau adviseren en informeren over technische details.

Neem contact op