Selecteer een pagina

Moderne woning bouwen

Gespecialiseerd in luxe woningbouw.

Er is heel weinig wat we niet kunnen

Aansluiten bij de wens van de klant

Home Moderne woning bouwen

Wilt u een moderne woning laten bouwen die voorzien is van de laatste trends, duurzame installaties en luxueuze voorzieningen? J.A. van Boxtel B.V. is uw aangewezen partner. Al meer dan 50 jaar bouwen wij de meest moderne woningen. Dat betekent dat u in Zaltbommel, Kerkdriel, Lexmond en tal van andere plaatsen onze hoogstaande kwaliteitsbouw tegenkomt.

Onze projecten

Dat is waar wij voor staan. Wij zijn betrouwbaar, komen onze afspraken na, denken mee over de opdracht, gebruiken onze kennis en ontzorgen de opdrachtgever. Wij luisteren aandachtig, kennen een prima service en leveren de gewenste kwaliteit.

Bekijk alle projecten

Rundveestal achterdijk

Rundveestal achterdijk

Over dit project Klaar voor de toekomst met nieuwe rundveestal Deze nieuwe rundveestal voor 200 melkkoeien is voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de melkveehouderij. Van Boxtel heeft de bouwkundige werkzaamheden...

Leimuidenstraat

Leimuidenstraat

Over dit project Klaar voor de toekomst In 2017 leverde Van Boxtel dit prachtige woonhuis op. Zowel opdrachtgever als Van Boxtel zijn erg tevreden over het eindresultaat van dit onder architectuur gebouwde woonhuis. Bekijk ook eens

Neem contact met ons op

Met behulp van onderstaand formulier kunt u meer informatie verkrijgen. U kunt het bericht veld gebruiken om eventuele vragen te stellen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Moderne woning laten bouwen met betrouwbare bouwpartner

Als u een moderne woning wilt laten bouwen, komt er veel op u af. Waar moet u allemaal rekening mee houden? Hoe ziet het kostenplaatje eruit? Hoe zorgt u ervoor dat alles precies zo wordt uitgevoerd als u wenst? Dit is precies het punt waar wij om de hoek komen kijken. Door onze jarenlange ervaring en veelzijdige expertise laat u uw moderne woning bouwen door een betrouwbare bouwpartner. U ontzorgen is waar wij ons op richten.

Laat uw woning renoveren in Alem

Naast een moderne woning laten bouwen, kunt u er ook voor kiezen uw bestaande woning door ons te laten renoveren. Ook met dit soort projecten hebben wij veel ervaring. Vernieuw uw badkamer of laat ons uw daken en kozijnen vervangen. Daarnaast staan we ook voor u paraat voor het aanbouwen van de meest moderne leefruimtes voor uw bestaande woning.

Maak een afspraak voor een kennismaking

Als u een moderne woning wilt laten bouwen, vertrouwt u op J.A. van Boxtel B.V. Maak via 0418 66 20 86 of info@boxtelbv.nl een afspraak voor een kennismaking. Deze contactgegevens kunt u ook gebruiken bij vragen of voor meer informatie.