Selecteer een pagina

Opdrachtgevers

Gespecialiseerd in luxe woningbouw.

Er is heel weinig wat we niet kunnen

Aansluiten bij de wens van de klant

Home Opdrachtgevers

Bouwen doe je samen. Dat is waar wij voor staan. Wij zijn betrouwbaar, komen onze afspraken na, denken mee over de opdracht, gebruiken onze kennis en ontzorgen de opdrachtgever. Wij luisteren aandachtig, kennen een prima service en leveren de gewenste kwaliteit. 

Voor bedrijven, particulieren en woningcorporaties bouwen wij de mooiste woningen en bedrijfspanden. Ieder project is uniek. Dat betekent ook dat ieder project haar eigen eisen kent. Wij geven de opdracht de aandacht die het verdient.

Neem contact met ons op

Met behulp van onderstaand formulier kunt u meer informatie verkrijgen. U kunt het bericht veld gebruiken om eventuele vragen te stellen.

Particulieren, die vaak minder technisch onderlegt zijn, bieden wij de vakkennis die zij van ons verwachten. Samen met onze opdrachtgever vormen wij een team. En samen gaan we het project realiseren. We kunnen de opdrachtgever in contact brengen met een architect om de woningbouwplannen uit te tekenen. Ook kunnen wij helpen met het aanvragen van een bouwvergunning. Is dit alles al geregeld, dan starten wij met de uitvoering. Met de opdrachtgever of directievoerder vindt er regelmatig overleg plaats. Aan de hand van hun wensen, gaan wij aan de slag. Er is heel erg weinig wat we niet kunnen uitvoeren. Ook de aftersales is goed. We bieden niet alleen kwaliteit tijdens de bouw van het project, maar ook nadien. Dat is onze service.

Wie met ons werkt, krijgt waar voor zijn geld.

Aankoopbegeleiding

Uiteraard begeleiden wij onze opdrachtgevers met het aankopen van materialen. Na een oriënterend gesprek met de klant, zoeken wij naar producten die aansluiten bij de wens van de klant. Vervolgens laten wij hen monsters zien zodat zij een goed beeld hebben van de door hen aan te schaffen producten. Wij stellen altijd een offerte op zodat de klant niet voor onvoorziene verrassingen komt te staan. Hierin zijn wij heel transparant.

Luxe woningbouw

Wij zijn een allround bouwbedrijf

Woningbouw seriematig

Zowel in de regio als daarbuiten

Utiliteitsbouw

Wij hanteren de beste werkwijze

Renovatie

Wij pakken renovaties uiterst zorgvuldig en duurzaam aan

Agrarische sector

Ons bedrijf staat bekend om de fantastische afwerking

BoxtelBV