Selecteer een pagina

Renovatie aannemer

Gespecialiseerd in luxe woningbouw.

Er is heel weinig wat we niet kunnen

Aansluiten bij de wens van de klant

Home Renovatie aannemer

Zoekt u voor een renovatie een aannemer die u de beste prijs/kwaliteitverhouding biedt? Dan bent u bij J.A. van Boxtel B.V. helemaal aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het renoveren van particuliere woningen, seriematige woningbouw en bedrijfspanden. Wij zijn gevestigd in het Gelderse Alem, maar u kunt ook elders in en buiten de Bommelerwaard een beroep doen op onze renovatiekwaliteiten.

Onze projecten

Dat is waar wij voor staan. Wij zijn betrouwbaar, komen onze afspraken na, denken mee over de opdracht, gebruiken onze kennis en ontzorgen de opdrachtgever. Wij luisteren aandachtig, kennen een prima service en leveren de gewenste kwaliteit.

Bekijk alle projecten

Rundveestal achterdijk

Rundveestal achterdijk

Over dit project Klaar voor de toekomst met nieuwe rundveestal Deze nieuwe rundveestal voor 200 melkkoeien is voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de melkveehouderij. Van Boxtel heeft de bouwkundige werkzaamheden...

Leimuidenstraat

Leimuidenstraat

Over dit project Klaar voor de toekomst In 2017 leverde Van Boxtel dit prachtige woonhuis op. Zowel opdrachtgever als Van Boxtel zijn erg tevreden over het eindresultaat van dit onder architectuur gebouwde woonhuis. Bekijk ook eens

Neem contact met ons op

Met behulp van onderstaand formulier kunt u meer informatie verkrijgen. U kunt het bericht veld gebruiken om eventuele vragen te stellen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

De aannemer voor iedere renovatie in Alem

Wij zijn al ruim 50 jaar actief in de bouw- en renovatiebranche. Dit betekent dat u met ons kunt vertrouwen op een professionele renovatie aannemer met veel expertise. Duurzaamheid en zorgvuldigheid staan bij ons centraal, waardoor wij altijd garant staan voor het beste gewenste resultaat. Zowel de menselijke aspecten als de zakelijke en technische aspecten van renoveren worden nauwlettend door ons in de gaten gehouden.

Verbouwing of aanbouwen extra ruimte(s)

Behalve als renovatie aannemer kunt u ook een beroep op ons doen als aannemer voor uw verbouwingswensen, wanneer u extra ruimte(s) wilt laten aanbouwen of een dakrenovatie wilt laten uitvoeren. Omdat u bij dergelijke bouwprojecten vaak in uw huis blijft wonen, zorgen wij ervoor dat er goed gecommuniceerd wordt en de overlast tot een minimum beperkt wordt.

Uw professionele partner

Of u nu een renovatie gepland heeft of uw woning wilt verbouwen: J.A. van Boxtel B.V. is uw professionele bouwpartner. Vraag vandaag nog een offerte bij ons aan. Hoe u dit doet? Mail naar info@boxtelbv.nl of bel naar 0418 66 20 86.