Selecteer een pagina

Renovatie bouwbedrijf

Gespecialiseerd in luxe woningbouw.

Er is heel weinig wat we niet kunnen

Aansluiten bij de wens van de klant

Home Renovatie bouwbedrijf

Laat uw renovatie uitvoeren door een deskundig en ervaren bouwbedrijf voor het best mogelijk resultaat. Niet alleen zetten wij uw wensen centraal, u bent ook verzekerd van een integere werkwijze door onze persoonlijke benadering. Wij zetten onze veelzijdige vakkennis voor u in voor een verbluffend resultaat.

Onze projecten

Dat is waar wij voor staan. Wij zijn betrouwbaar, komen onze afspraken na, denken mee over de opdracht, gebruiken onze kennis en ontzorgen de opdrachtgever. Wij luisteren aandachtig, kennen een prima service en leveren de gewenste kwaliteit.

Bekijk alle projecten

Rundveestal achterdijk

Rundveestal achterdijk

Over dit project Klaar voor de toekomst met nieuwe rundveestal Deze nieuwe rundveestal voor 200 melkkoeien is voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de melkveehouderij. Van Boxtel heeft de bouwkundige werkzaamheden...

Leimuidenstraat

Leimuidenstraat

Over dit project Klaar voor de toekomst In 2017 leverde Van Boxtel dit prachtige woonhuis op. Zowel opdrachtgever als Van Boxtel zijn erg tevreden over het eindresultaat van dit onder architectuur gebouwde woonhuis. Bekijk ook eens

Neem contact met ons op

Met behulp van onderstaand formulier kunt u meer informatie verkrijgen. U kunt het bericht veld gebruiken om eventuele vragen te stellen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Uw renovatie wordt gegarandeerd een succes met behulp ons bouwbedrijf

Bij J.A. van Boxtel B.V. zijn wij al ruim 50 jaar actief in de sector met het bouwen en renoveren van de meest uiteenlopende bouwprojecten. Of dat nu voor de particuliere of zakelijke markt is: wij gaan geen uitdaging uit de weg. Hierdoor mag u rekenen op een professioneel bouwbedrijf voor uw renovatie met veel expertise in huis. Om u het best mogelijke resultaat op te leveren, staan duurzaamheid en zorgvuldigheid bij ons centraal. Heeft u een badkamer die aan vervanging toe is of wil u graag uw kozijnen of het dak renoveren? Wij staan voor u klaar. Bekijk onze gerealiseerde projecten en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Vraag een offerte aan in Alem

Laat de renovatie van uw woning of bedrijfspand aan ons bouwbedrijf over en u wordt compleet ontzorgd tijdens het bouwproject. Wanneer u graag thuis wilt blijven wonen tijdens de renovatie is dat uiteraard geen probleem. Wij zorgen voor een soepele communicatie waarmee we de overlast zo veel mogelijk beperken. Neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat via info@boxtelbv.nl of bel naar 0418 66 20 86.

%%LangeTekstDeel5%%