Selecteer een pagina

Vrijstaande woning bouwen

Gespecialiseerd in luxe woningbouw.

Er is heel weinig wat we niet kunnen

Aansluiten bij de wens van de klant

Home Vrijstaande woning bouwen

Wilt u een mooie vrijstaande woning bouwen? Schakel dan een professionele bouwfirma in. Zo’n firma is J.A. van Boxtel B.V. Laat door ons uw droomhuis bouwen, terwijl u volledig ontzorgd wordt. Wij nemen het bouwproces van A tot Z voor u uit handen. Het enige dat u hoeft te doen, is ons laten weten wat uw wensen zijn. Daarna gaat ons team van bouwspecialisten voor u aan de slag met uw gewenste woning als resultaat.

Onze projecten

Dat is waar wij voor staan. Wij zijn betrouwbaar, komen onze afspraken na, denken mee over de opdracht, gebruiken onze kennis en ontzorgen de opdrachtgever. Wij luisteren aandachtig, kennen een prima service en leveren de gewenste kwaliteit.

Bekijk alle projecten

Rundveestal achterdijk

Rundveestal achterdijk

Over dit project Klaar voor de toekomst met nieuwe rundveestal Deze nieuwe rundveestal voor 200 melkkoeien is voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de melkveehouderij. Van Boxtel heeft de bouwkundige werkzaamheden...

Leimuidenstraat

Leimuidenstraat

Over dit project Klaar voor de toekomst In 2017 leverde Van Boxtel dit prachtige woonhuis op. Zowel opdrachtgever als Van Boxtel zijn erg tevreden over het eindresultaat van dit onder architectuur gebouwde woonhuis. Bekijk ook eens

Neem contact met ons op

Met behulp van onderstaand formulier kunt u meer informatie verkrijgen. U kunt het bericht veld gebruiken om eventuele vragen te stellen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Zorgeloos een vrijstaande woning laten bouwen

Bij een vrijstaande woning laten bouwen komt best veel kijken. Hoe prettig is het dan als u kunt vertrouwen op een professionele bouwpartner die alles voor u behartigt? Wij luisteren eerst aandachtig naar uw wensen, waarna er een bouwplan op maat wordt opgesteld. Na uw akkoord brengen wij dit plan geheel volgens uw wens tot uitvoering waarbij we u uiteraard voortdurend informeren over de vorderingen.

Uw partner in en rondom de Bommelerwaard

Met J.A. van Boxtel B.V. kunt u een vrijstaande woning laten bouwen in de regio van de Bommelderwaard en daarbuiten. Wij bouwen al ruim 50 jaar woningen voor de particuliere en zakelijke markt. Wilt u uw bestaande woning laten renoveren? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer informatie over het laten bouwen van uw droomhuis in Alem

Wilt u een vrijstaande woning bouwen of uw bestaande woning professioneel laten renoveren? Neem dan vandaag nog contact met ons op via 0418 66 20 86 of info@boxtelbv.nl. Uiteraard gebruikt u deze contactgegevens ook als u meer informatie wilt of vragen heeft.