Selecteer een pagina

Een bouwbedrijf voor luxe villa’s in Zaltbommel en omgeving

Gespecialiseerd in luxe woningbouw.

Er is heel weinig wat we niet kunnen

Aansluiten bij de wens van de klant

Home Een bouwbedrijf voor luxe villa’s in Zaltbommel en omgeving

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in exclusieve woningbouw, zoals de bouw van luxe villa’s in Zaltbommel of de rest van de Bommelerwaard? J.A. van Boxtel BV uit Alem staat voor u klaar. Wij hebben ruim 50 jaar ervaring als bouwbedrijf, waardoor wij veel kennis bezitten van diverse bouwprojecten. In de loop der jaren hebben wij verschillende prachtige projecten voltooid. Dit doen wij nog steeds, in nauwe samenwerking met de opdrachtgever. Hierdoor is het ons bouwbedrijf gelukt om diverse luxe villa’s en andere exclusieve woningbouw op maat te maken in Zaltbommel of elders in de Bommelerwaard.

Onze projecten

Dat is waar wij voor staan. Wij zijn betrouwbaar, komen onze afspraken na, denken mee over de opdracht, gebruiken onze kennis en ontzorgen de opdrachtgever. Wij luisteren aandachtig, kennen een prima service en leveren de gewenste kwaliteit.

Bekijk alle projecten

Rundveestal achterdijk

Rundveestal achterdijk

Over dit project Klaar voor de toekomst met nieuwe rundveestal Deze nieuwe rundveestal voor 200 melkkoeien is voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de melkveehouderij. Van Boxtel heeft de bouwkundige werkzaamheden...

Leimuidenstraat

Leimuidenstraat

Over dit project Klaar voor de toekomst In 2017 leverde Van Boxtel dit prachtige woonhuis op. Zowel opdrachtgever als Van Boxtel zijn erg tevreden over het eindresultaat van dit onder architectuur gebouwde woonhuis. Bekijk ook eens

Neem contact met ons op

Met behulp van onderstaand formulier kunt u meer informatie verkrijgen. U kunt het bericht veld gebruiken om eventuele vragen te stellen.

Heldere communicatie met ons bouwbedrijf tijdens de bouw van luxe villa’s of andere exclusieve woningbouw

Wij weten als bouwbedrijf als geen ander dat de bouw van luxe villa’s of andere exclusieve woningbouw een erg stressvolle periode kan zijn voor de opdrachtgever. Wanneer u besluit om ons in te schakelen binnen de woningbouw, ervaart u heldere communicatie gedurende iedere stap van het traject. U werkt namelijk met ons bouwbedrijf samen om de luxe villa’s of andere exclusieve woningbouw zoals de moderne vrijstaande woning van uw dromen te realiseren in Zaltbommel of elders in de Bommelerwaard. Deze persoonlijke benadering hanteren wij al tijdens het kennismakingsgesprek, waarin we uw wensen bespreken, en stopt pas zodra het complete traject is voltooid.

 

Bespreek uw wensen met ons

Wilt u ons aannemersbedrijf inschakelen? Wij zijn als bouwbedrijf uw partner voor luxe villa’s en exclusieve woningbouw! Neem gerust contact op met onze ervaren medewerkers van ons bouwbedrijf in Alem. U bereikt ons door te bellen naar 0418 66 20 86 of door een e-mail te sturen naar info@boxtelbv.nl. Wij helpen u graag verder door u van meer informatie te voorzien over onze dienstverlening. Ons bouwbedrijf kijkt ernaar uit om u te ondersteunen tijdens de bouw van uw luxe villa’s in Zaltbommel of elders in de Bommelerwaard.

BoxtelBV