Selecteer een pagina

Een moderne vrijstaande woning bouwen in Zaltbommel

Gespecialiseerd in luxe woningbouw.

Er is heel weinig wat we niet kunnen

Aansluiten bij de wens van de klant

Home Moderne vrijstaande woning bouwen Zaltbommel

Wilt u een moderne vrijstaande woning bouwen in Zaltbommel? Schakel dan een professionele bouwfirma in. J.A. van Boxtel BV uit Alem is zo’n firma. Laat door ons uw droomhuis bouwen, terwijl u volledig ontzorgd wordt. Wij nemen het bouwproces van A tot Z voor u uit handen. Het enige wat u hoeft te doen, is ons te laten weten wat uw wensen zijn. Daarna gaat ons team van bouwspecialisten voor u aan de slag met uw gewenste woning als resultaat.

Onze projecten

Dat is waar wij voor staan. Wij zijn betrouwbaar, komen onze afspraken na, denken mee over de opdracht, gebruiken onze kennis en ontzorgen de opdrachtgever. Wij luisteren aandachtig, kennen een prima service en leveren de gewenste kwaliteit.

Bekijk alle projecten

Rundveestal achterdijk

Rundveestal achterdijk

Over dit project Klaar voor de toekomst met nieuwe rundveestal Deze nieuwe rundveestal voor 200 melkkoeien is voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de melkveehouderij. Van Boxtel heeft de bouwkundige werkzaamheden...

Leimuidenstraat

Leimuidenstraat

Over dit project Klaar voor de toekomst In 2017 leverde Van Boxtel dit prachtige woonhuis op. Zowel opdrachtgever als Van Boxtel zijn erg tevreden over het eindresultaat van dit onder architectuur gebouwde woonhuis. Bekijk ook eens

Neem contact met ons op

Met behulp van onderstaand formulier kunt u meer informatie verkrijgen. U kunt het bericht veld gebruiken om eventuele vragen te stellen.

Zorgeloos een moderne vrijstaande woning laten bouwen in Zaltbommel

Wanneer u een moderne vrijstaande woning wilt laten bouwen in Zaltbommel, komt hier veel bij kijken. Hoe prettig is het dan als u kunt vertrouwen op een professioneel aannemersbedrijf dat alles voor u behartigt? Wij luisteren eerst aandachtig naar uw wensen, waarna we een bouwplan op maat opstellen. Na uw akkoord brengen wij dit plan geheel volgens uw wens tot uitvoering waarbij we u uiteraard voortdurend informeren over de vorderingen.

Uw partner in en rondom Zaltbommel

Met behulp van onze aannemers kunt u een moderne vrijstaande woning compleet naar wens laten bouwen in Zaltbommel en daarbuiten. Wij bouwen al ruim 50 jaar woningen voor de particuliere en zakelijke markt. Wilt u uw bestaande huis laten verbouwen? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Ontvang meer informatie over het bouwen van uw droomhuis

Wilt u een moderne vrijstaande woning laten bouwen of uw bestaande woning in Zaltbommel professioneel laten renoveren? Neem dan vandaag nog contact met onze medewerkers in Alem op via 0418 66 20 86 of info@boxtelbv.nl. Uiteraard gebruikt u deze contactgegevens ook als u meer informatie wilt of vragen heeft.

BoxtelBV