Selecteer een pagina

Woningbouw in de gemeente Maasdriel

Gespecialiseerd in luxe woningbouw.

Er is heel weinig wat we niet kunnen

Aansluiten bij de wens van de klant

Home Woningbouw Maasdriel

Bent u op zoek naar een ervaren bouwbedrijf, gespecialiseerd in de woningbouw in de gemeente Maasdriel? J.A. van Boxtel BV uit Alem staat voor u klaar. Wij hanteren een persoonlijke benadering omdat wij erg veel waarde hechten aan duidelijke communicatie. Dankzij ons overzichtelijke bouwplan op maat weet u te allen tijde waar u aan toe bent tijdens uw project in de woningbouw in de gemeente Maasdriel.

Onze projecten

Dat is waar wij voor staan. Wij zijn betrouwbaar, komen onze afspraken na, denken mee over de opdracht, gebruiken onze kennis en ontzorgen de opdrachtgever. Wij luisteren aandachtig, kennen een prima service en leveren de gewenste kwaliteit.

Bekijk alle projecten

Rundveestal achterdijk

Rundveestal achterdijk

Over dit project Klaar voor de toekomst met nieuwe rundveestal Deze nieuwe rundveestal voor 200 melkkoeien is voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de melkveehouderij. Van Boxtel heeft de bouwkundige werkzaamheden...

Leimuidenstraat

Leimuidenstraat

Over dit project Klaar voor de toekomst In 2017 leverde Van Boxtel dit prachtige woonhuis op. Zowel opdrachtgever als Van Boxtel zijn erg tevreden over het eindresultaat van dit onder architectuur gebouwde woonhuis. Bekijk ook eens

Neem contact met ons op

Met behulp van onderstaand formulier kunt u meer informatie verkrijgen. U kunt het bericht veld gebruiken om eventuele vragen te stellen.

Ruime ervaring met verschillende projecten in de woningbouw in de gemeente Maasdriel

Wij beschikken over ruim 50 jaar ervaring binnen de woningbouw in gemeente Maasdriel, hierdoor hebben wij ervaring opgedaan binnen verschillende soorten projecten. U kunt bij ons terecht voor ondersteuning bij onder andere de volgende projecten:

Bekijk ons voltooide projecten binnen de woningbouw

Twijfelt u of u ons wilt inschakelen voor ondersteuning bij uw project binnen de woningbouw in de gemeente Maasdriel? Bekijk dan eens onze voltooide projecten, u krijgt dan een goede indruk van wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op met onze ervaren medewerkers in Alem door te bellen naar 0418 66 20 86 of stuur een e-mail naar info@boxtelbv.nl.

BoxtelBV