Selecteer een pagina

Een huis laten verbouwen in Zaltbommel

Gespecialiseerd in luxe woningbouw.

Er is heel weinig wat we niet kunnen

Aansluiten bij de wens van de klant

Home Een huis laten verbouwen in Zaltbommel

Wilt u uw huis laten verbouwen door een betrouwbare aannemer uit Zaltbommel of regio Bommelerwaard? En zoekt u een partij met jarenlange ervaring in de sector en veelzijdige expertise? Dan zit u ongetwijfeld goed bij J.A. van Boxtel BV uit Alem. Wij zijn er voor zowel de zakelijke als de particuliere markt om zo de mooiste woningen en bedrijfspanden te realiseren. Laat het verbouwen van uw woning over aan een professionele bouwfirma om tot het resultaat te komen dat u voor ogen heeft.

Onze projecten

Dat is waar wij voor staan. Wij zijn betrouwbaar, komen onze afspraken na, denken mee over de opdracht, gebruiken onze kennis en ontzorgen de opdrachtgever. Wij luisteren aandachtig, kennen een prima service en leveren de gewenste kwaliteit.

Bekijk alle projecten

Rundveestal achterdijk

Rundveestal achterdijk

Over dit project Klaar voor de toekomst met nieuwe rundveestal Deze nieuwe rundveestal voor 200 melkkoeien is voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de melkveehouderij. Van Boxtel heeft de bouwkundige werkzaamheden...

Leimuidenstraat

Leimuidenstraat

Over dit project Klaar voor de toekomst In 2017 leverde Van Boxtel dit prachtige woonhuis op. Zowel opdrachtgever als Van Boxtel zijn erg tevreden over het eindresultaat van dit onder architectuur gebouwde woonhuis. Bekijk ook eens

Neem contact met ons op

Met behulp van onderstaand formulier kunt u meer informatie verkrijgen. U kunt het bericht veld gebruiken om eventuele vragen te stellen.

Uw huis laten verbouwen door een ervaren aannemer uit de regio van Zaltbommel

Met ruim 50 jaar ervaring in het vak hebben wij inmiddels bij tal van tevreden klanten en opdrachtgevers het gewenste bouwresultaat mogen leveren. Het laten verbouwen van uw huis in Zaltbommel of elders in de Bommelerwaard kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij hanteren een persoonlijke benaderingen om uw bouwwensen te bespreken. Aan de hand daarvan stellen we het ontwerp op met de bijbehorende offerte. Zo heeft u duidelijk voor ogen wat u mag verwachten. Woont u in Zaltbommel of elders in de Bommelerwaard en kiest u voor ons als aannemer voor het laten verbouwen van uw huis? Dan mag u er tevens op rekenen dat wij:

  • Onze afspraken nakomen
  • Een betrouwbare partner zijn
  • Meedenken over de opdracht
  • Gebruikmaken van onze kennis om u te ontzorgen
  • Aandachtig naar u luisteren
  • Uitstekende service en de gewenste kwaliteit leveren

Schakel ons in voor uw project

Bent u nog op zoek naar een geschikte aannemer uit de Bommelerwaard die u in kunt schakelen voor het laten verbouwen van uw huis? Neem dan direct contact met onze medewerkers in Alem op door te bellen naar 0418 66 20 86 of een e-mail te sturen naar info@boxtelbv.nl. Wij voorzien u graag van de juiste informatie tijdens een kennismakingsgesprek, zodat u precies weet wat u van ons mag verwachten als aannemer tijdens het verbouwen of renoveren van uw huis.

BoxtelBV