Selecteer een pagina

Woning laten renoveren

Gespecialiseerd in luxe woningbouw.

Er is heel weinig wat we niet kunnen

Aansluiten bij de wens van de klant

Home Woning laten renoveren

Wanneer u uw woning wilt laten renoveren is het van belang dat dit precies volgens uw wensen wordt gedaan. U wilt natuurlijk het beste resultaat realiseren waar u tevreden mee bent. Bij J.A. van Boxtel B.V. pakken wij renovaties uiterst zorgvuldig en duurzaam aan. Wij zijn al ruim 50 jaar actief in de bouw- en renovatiebranche en zetten wij onze expertise graag voor u in.

Onze projecten

Dat is waar wij voor staan. Wij zijn betrouwbaar, komen onze afspraken na, denken mee over de opdracht, gebruiken onze kennis en ontzorgen de opdrachtgever. Wij luisteren aandachtig, kennen een prima service en leveren de gewenste kwaliteit.

Bekijk alle projecten

Rundveestal achterdijk

Rundveestal achterdijk

Over dit project Klaar voor de toekomst met nieuwe rundveestal Deze nieuwe rundveestal voor 200 melkkoeien is voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de melkveehouderij. Van Boxtel heeft de bouwkundige werkzaamheden...

Leimuidenstraat

Leimuidenstraat

Over dit project Klaar voor de toekomst In 2017 leverde Van Boxtel dit prachtige woonhuis op. Zowel opdrachtgever als Van Boxtel zijn erg tevreden over het eindresultaat van dit onder architectuur gebouwde woonhuis. Bekijk ook eens

Neem contact met ons op

Met behulp van onderstaand formulier kunt u meer informatie verkrijgen. U kunt het bericht veld gebruiken om eventuele vragen te stellen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Uw woning laten renoveren door een professionele aannemer

Wij voeren renovaties uit voor bedrijven, woningbouwcorporaties en particulieren waarbij zorgvuldigheid en duurzaamheid te allen tijde centraal staan. Gedurende de renovatie letten wij samen met de opdrachtgever op alle zakelijke en technische aspecten. Met u als bewoner zorgen we dat het menselijke aspect van een renovatie niet uit het oog verloren wordt. Wij functioneren als uw bouwpartner waar u op kunt vertrouwen en waarbij ontzorgen centraal staat. Het laten renoveren van uw woning doen we dan ook precies zoals u dat wenst.

Bekijk onze projecten

Ben u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen wanneer u uw woning wilt laten renoveren door ons? Bekijk onze projecten en ontdek hoe wij daken, kozijnen en bijvoorbeeld badkamers tot een prachtig eindresultaat hebben gebracht, maar ook nieuwbouw huizen realiseren. Wat heeft u precies voor ogen? Wat zijn uw specifieke wensen? Bespreek het met ons tijdens een kennismakingsgesprek. Neem contact met ons op door te bellen naar 0418 66 20 86 of per mail via info@boxtelbv.nl.

%%LangeTekstDeel5%%