Selecteer een pagina

Een renovatie van uw huis in Zaltbommel

Gespecialiseerd in luxe woningbouw.

Er is heel weinig wat we niet kunnen

Aansluiten bij de wens van de klant

Home Woning laten renoveren

Heeft u plannen voor de renovatie van uw huis in Zaltbommel, of elders in de Bommelerwaard? Het is dan wel zo prettig dat dit naar wens wordt gedaan. J.A. van Boxtel BV uit Alem pakt renovaties uiterst zorgvuldig en duurzaam aan. Wij zijn al ruim 50 jaar actief in de bouw- en renovatiebranche. De ervaring die wij door de jaren heen hebben opgedaan, zetten we graag voor de renovatie van uw huis in Zaltbommel, of in andere plaatsen in de Bommelerwaard, in.

Onze projecten

Dat is waar wij voor staan. Wij zijn betrouwbaar, komen onze afspraken na, denken mee over de opdracht, gebruiken onze kennis en ontzorgen de opdrachtgever. Wij luisteren aandachtig, kennen een prima service en leveren de gewenste kwaliteit.

Bekijk alle projecten

Rundveestal achterdijk

Rundveestal achterdijk

Over dit project Klaar voor de toekomst met nieuwe rundveestal Deze nieuwe rundveestal voor 200 melkkoeien is voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de melkveehouderij. Van Boxtel heeft de bouwkundige werkzaamheden...

Leimuidenstraat

Leimuidenstraat

Over dit project Klaar voor de toekomst In 2017 leverde Van Boxtel dit prachtige woonhuis op. Zowel opdrachtgever als Van Boxtel zijn erg tevreden over het eindresultaat van dit onder architectuur gebouwde woonhuis. Bekijk ook eens

Neem contact met ons op

Met behulp van onderstaand formulier kunt u meer informatie verkrijgen. U kunt het bericht veld gebruiken om eventuele vragen te stellen.

​Een gedegen renovatie van uw huis in Zaltbommel of elders in de Bommelerwaard

Wij voeren renovaties uit voor ondernemers, woningbouwcorporaties en particulieren waarbij zorgvuldigheid en duurzaamheid te allen tijde centraal staan. Wij letten op alle zakelijke en technische aspecten gedurende de renovatie, samen met de opdrachtgever. Hierbij zorgen wij er ook voor dat het menselijke aspect niet uit het oog verloren wordt, u bent als bewoner namelijk de belangrijkste partij. U kunt op ons vertrouwen omdat wij functioneren als uw bouwpartner, waarbij ontzorgen centraal staat in onze dienstverlening. Ons bouwbedrijf voert de renovatie van uw huis in Zaltbommel of elders in de Bommelerwaard dan ook precies uit zoals u dat wenst.

Bekijk onze voltooide renovaties

Wilt u graag meer weten over onze dienstverlening of wat wij voor u kunnen betekenen wanneer u ons inschakelt voor de renovatie van uw huis in Alem, Zaltbommel of elders in de Bommelerwaard? Bekijk dan zeker eens onze voltooide renovaties. U ziet hier hoe wij een prachtig eindresultaat hebben opgeleverd voor bijvoorbeeld daken, kozijnen of badkamers. Bespreek uw wensen met ons tijdens een kennismakingsgesprek. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag, zodat er een bouwplan op maat ontstaat. U bereikt ons door te bellen naar 0418 66 20 86 of per e-mail via info@boxtelbv.nl.

BoxtelBV