Selecteer een pagina

Kosten bouwen vrijstaande woning

Gespecialiseerd in luxe woningbouw.

Er is heel weinig wat we niet kunnen

Aansluiten bij de wens van de klant

Home Kosten bouwen vrijstaande woning

Wat zijn de kosten van het bouwen van een vrijstaande woning? Dit is een vraag die veel particulieren zichzelf stellen. Bij het vaststellen van de kosten is het belangrijk om naar het totaalplaatje te kijken. Het nieuwbouwen van een vrijstaande woning levert u namelijk ook financiële voordelen op. Dit weet J.A. van Boxtel B.V. als geen ander. Als aannemersbedrijf bouwen wij al meer dan 50 jaar vrijstaande woningen van elke grootte.

Onze projecten

Dat is waar wij voor staan. Wij zijn betrouwbaar, komen onze afspraken na, denken mee over de opdracht, gebruiken onze kennis en ontzorgen de opdrachtgever. Wij luisteren aandachtig, kennen een prima service en leveren de gewenste kwaliteit.

Bekijk alle projecten

Rundveestal achterdijk

Rundveestal achterdijk

Over dit project Klaar voor de toekomst met nieuwe rundveestal Deze nieuwe rundveestal voor 200 melkkoeien is voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de melkveehouderij. Van Boxtel heeft de bouwkundige werkzaamheden...

Leimuidenstraat

Leimuidenstraat

Over dit project Klaar voor de toekomst In 2017 leverde Van Boxtel dit prachtige woonhuis op. Zowel opdrachtgever als Van Boxtel zijn erg tevreden over het eindresultaat van dit onder architectuur gebouwde woonhuis. Bekijk ook eens

Neem contact met ons op

Met behulp van onderstaand formulier kunt u meer informatie verkrijgen. U kunt het bericht veld gebruiken om eventuele vragen te stellen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Hoe worden de kosten voor het bouwen van uw vrijstaande woning in kaart gebracht?

Onze persoonlijke benadering wordt door onze tevreden opdrachtgevers zeer gewaardeerd. Zo brengen wij de kosten voor het bouwen van een vrijstaande woning altijd zorgvuldig in kaart. Hoe we dit in kaart brengen? Door met u om tafel te zitten en uw bouwwensen te bespreken, waarna er een ontwerp wordt gerealiseerd met een bijbehorende offerte. Bovendien hanteren wij een transparante en integere werkwijze, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Ook het adres voor verbouwen en aanbouwen

Naast het bouwen van vrijstaande woningen, bent u ook voor het verbouwen en aanbouwen bij ons aan het juiste adres. Ook hiervoor maken wij een projectplan op maat waarin alle kosten inzichtelijk worden gemaakt. Denk hierbij aan allerlei soorten renovaties en het aanbouwen van een extra leefruimtes.

Een kostenoverzicht op maat in Alem

Wilt u weten wat voor u de kosten voor het bouwen van een vrijstaande woning zijn of bent u juist benieuwd naar de kosten voor het bouwen van een villa? Bij ons ontvangt u een kostenoverzicht op maat. Bel gerust voor meer informatie of bij vragen. U bereikt ons via 0418 66 20 86. Heeft mailcontact uw voorkeur? Stuur dan een mail naar info@boxtelbv.nl.