Selecteer een pagina

Aanbouw laten plaatsen in Zaltbommel of regio​

Gespecialiseerd in luxe woningbouw.

Er is heel weinig wat we niet kunnen

Aansluiten bij de wens van de klant

Home Aanbouw laten plaatsen Zaltbommel

Wilt u een aanbouw laten plaatsen aan uw woning in Zaltbommel of elders in de Bommelerwaard? Dan bent u hoogstwaarschijnlijk ook op zoek naar een betrouwbare partij die dit naar wens voor u kan realiseren. Het team van J.A. van Boxtel BV uit Alem staat graag voor u klaar. Wij hanteren een persoonlijke aanpak en luisteren vooraf aandachtig naar uw wensen en eisen. Vervolgens maken we een bouwplan op maat en zorgen we voor een eindresultaat dat overeenkomt met wat u voor ogen had. Kortom; als u een aanbouw wilt laten plaatsen aan uw woning in Zaltbommel of elders in de Bommelerwaard kunt u rekenen op onze expertise!

Onze projecten

Dat is waar wij voor staan. Wij zijn betrouwbaar, komen onze afspraken na, denken mee over de opdracht, gebruiken onze kennis en ontzorgen de opdrachtgever. Wij luisteren aandachtig, kennen een prima service en leveren de gewenste kwaliteit.

Bekijk alle projecten

Rundveestal achterdijk

Rundveestal achterdijk

Over dit project Klaar voor de toekomst met nieuwe rundveestal Deze nieuwe rundveestal voor 200 melkkoeien is voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de melkveehouderij. Van Boxtel heeft de bouwkundige werkzaamheden...

Leimuidenstraat

Leimuidenstraat

Over dit project Klaar voor de toekomst In 2017 leverde Van Boxtel dit prachtige woonhuis op. Zowel opdrachtgever als Van Boxtel zijn erg tevreden over het eindresultaat van dit onder architectuur gebouwde woonhuis. Bekijk ook eens

Neem contact met ons op

Met behulp van onderstaand formulier kunt u meer informatie verkrijgen. U kunt het bericht veld gebruiken om eventuele vragen te stellen.

Een aanbouw laten plaatsen door ervaren aannemers uit Zaltbommel en regio

Met meer dan vijftig jaar ervaring zijn we dé professional uit de omgeving op het gebied van nieuwbouw, renovatie en verbouwingen. We gebruiken onze ervaring om de opdrachtgever van A tot Z te ontzorgen. Bovendien denken we graag met u mee over de opdracht en komen we gemaakte afspraken altijd na. Bij het laten plaatsen van een aanbouw gaan onze experts uit de Bommelerwaard nauwkeurig te werk. Zo leveren we de kwaliteit die we beloven. Deze kwaliteit komt uiteraard ook terug in onze andere werkzaamheden. Wist u bijvoorbeeld dat u ons ook in kunt schakelen voor dakrenovatie of voor het bouwen van een complete villa?

Bespreek uw wensen met ons

Wilt u een aanbouw laten plaatsen aan uw woning in Alem, Zaltbommel of elders in de Bommelerwaard en wilt u hiervoor ons team inschakelen? Plan dan een afspraak met ons in om uw wensen te bespreken. We nemen uw wensen aandachtig door en stellen aan de hand hiervan een passende offerte voor u op. Voor u het weet is de aanbouw van uw dromen gerealiseerd! Voor het maken van een afspraak neemt u contact met ons op via 0418 66 20 86 of via info@boxtelbv.nl. Het is ook mogelijk ons contactformulier in te vullen.

BoxtelBV