Selecteer een pagina

Dakrenovatie in Zaltbommel of omgeving

Gespecialiseerd in luxe woningbouw.

Er is heel weinig wat we niet kunnen

Aansluiten bij de wens van de klant

Home Dakrenovatie Zaltbommel

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor een dakrenovatie in Zaltbommel of omgeving? Dan bent u bij J.A. van Boxtel BV uit Alem in goede handen. Voor zowel particulieren als bedrijven bieden wij een oplossing op maat om uw dak weer volledig betrouwbaar te maken. Wij hebben jarenlange ervaring in het renoveren van bedrijfspanden, particuliere woningen en seriematige woningbouw. De opgedane expertise zetten we graag in om ook uw dakrenovatie in Zaltbommel of omgeving tot een succes te maken.

Onze projecten

Dat is waar wij voor staan. Wij zijn betrouwbaar, komen onze afspraken na, denken mee over de opdracht, gebruiken onze kennis en ontzorgen de opdrachtgever. Wij luisteren aandachtig, kennen een prima service en leveren de gewenste kwaliteit.

Bekijk alle projecten

Rundveestal achterdijk

Rundveestal achterdijk

Over dit project Klaar voor de toekomst met nieuwe rundveestal Deze nieuwe rundveestal voor 200 melkkoeien is voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de melkveehouderij. Van Boxtel heeft de bouwkundige werkzaamheden...

Leimuidenstraat

Leimuidenstraat

Over dit project Klaar voor de toekomst In 2017 leverde Van Boxtel dit prachtige woonhuis op. Zowel opdrachtgever als Van Boxtel zijn erg tevreden over het eindresultaat van dit onder architectuur gebouwde woonhuis. Bekijk ook eens

Neem contact met ons op

Met behulp van onderstaand formulier kunt u meer informatie verkrijgen. U kunt het bericht veld gebruiken om eventuele vragen te stellen.

Een succesvolle dakrenovatie door specialisten uit Zaltbommel of regio

Ons bouwbedrijf is gevestigd in het Gelderse Alem, maar u kunt ons uiteraard ook inschakelen voor een dakrenovatie of andere renovatiewerkzaamheden elders in en buiten de Bommelerwaard, zoals in Zaltbommel. Iedere dakrenovatie pakken wij uiterst duurzaam en zorgvuldig aan, waarbij wij met de opdrachtgevers letten op verschillende technische aspecten. Hierbij maken we het de bewoner ook graag comfortabel. In de meeste gevallen blijft de bewoner namelijk in het desbetreffende huis wonen tijdens de renovatie. Daarom zorgen wij er met onze goede communicatie voor dat de overlast tijdens de (dak)renovatie tot een minimum beperkt wordt. Bij het verlaten van de bouwplaats laten we alles netjes achter, waardoor u zo min mogelijk hinder ondervindt van de werkzaamheden.

Bekijk onze gerealiseerde projecten en ontdek de mogelijkheden

Om goed inzicht te krijgen in ons vakmanschap bekijkt u onze gerealiseerde projecten. Uiteraard vertellen wij u ook graag meer over hoe wij uw dakrenovatie in Zaltbommel of omgeving verzorgen. Bel ons op 0418 66 20 86 of stuur een e-mail naar info@boxtelbv.nl. Via het online contactformulier kunt u ook meer informatie verkrijgen.

BoxtelBV