Selecteer een pagina

Een aannemer voor nieuwbouw in de Bommelerwaard

Gespecialiseerd in luxe woningbouw.

Er is heel weinig wat we niet kunnen

Aansluiten bij de wens van de klant

Home Een aannemer voor nieuwbouw in de Bommelerwaard

Bent u op zoek naar een ervaren aannemer die uw project in de nieuwbouw of woningbouw in de Bommelerwaard van begin tot eind kan begeleiden? J.A. van Boxtel BV uit Alem helpt u graag verder. Wij hebben ruim 50 jaar ervaring als aannemer voor nieuwbouw, voor zowel zakelijke als particuliere klanten in de Bommelerwaard. Ook als aannemer in de nieuwbouw helpen wij u graag. Wij hechten hierbij veel waarde aan duidelijke communicatie en een persoonlijke benadering, zodat er een pand op maat ontstaat.

Onze projecten

Dat is waar wij voor staan. Wij zijn betrouwbaar, komen onze afspraken na, denken mee over de opdracht, gebruiken onze kennis en ontzorgen de opdrachtgever. Wij luisteren aandachtig, kennen een prima service en leveren de gewenste kwaliteit.

Bekijk alle projecten

Rundveestal achterdijk

Rundveestal achterdijk

Over dit project Klaar voor de toekomst met nieuwe rundveestal Deze nieuwe rundveestal voor 200 melkkoeien is voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de melkveehouderij. Van Boxtel heeft de bouwkundige werkzaamheden...

Leimuidenstraat

Leimuidenstraat

Over dit project Klaar voor de toekomst In 2017 leverde Van Boxtel dit prachtige woonhuis op. Zowel opdrachtgever als Van Boxtel zijn erg tevreden over het eindresultaat van dit onder architectuur gebouwde woonhuis. Bekijk ook eens

Neem contact met ons op

Met behulp van onderstaand formulier kunt u meer informatie verkrijgen. U kunt het bericht veld gebruiken om eventuele vragen te stellen.

Wij zijn niet enkel een aannemer voor nieuwbouw in de Bommelerwaard

U schakelt ons in als aannemer voor uw project in de nieuwbouw of in de woningbouw in de Bommelerwaard. U kunt echter ook bij ons terecht als u uw huis wilt verbouwen. Daarnaast helpen wij u ook graag wanneer u een aanbouw wilt plaatsen. In alle gevallen gaan wij het gesprek met u aan om uw wensen duidelijk op papier te zetten. Wij stellen op basis van uw wensen een bouwplan op maat op, zodat u te allen tijde goed op de hoogte bent van de status van uw project. Wij zien ons werk als aannemer namelijk als een samenwerking tussen ons en de opdrachtgever.

Ontvang meer informatie over ons werk als aannemer

Het is begrijpelijk dat u graag meer informatie wilt ontvangen voordat u ons inschakelt als aannemer voor uw project in de nieuwbouw of in de woningbouw in de Bommelerwaard. Wij voorzien u graag van deze informatie. U bereikt onze deskundige medewerkers in Alem door te bellen naar 0418 66 20 86 of door een e-mail te sturen naar info@boxtelbv.nl. We horen graag van u.

BoxtelBV