Selecteer een pagina

Aannemersbedrijf Zaltbommel

Gespecialiseerd in luxe woningbouw.

Er is heel weinig wat we niet kunnen

Aansluiten bij de wens van de klant

Home Aannemersbedrijf Zaltbommel

Aannemersbedrijf vlak bij Zaltbommel

Als u een aannemersbedrijf in omgeving Zaltbommel wilt benaderen, zit u gegarandeerd goed bij J.A. van Boxtel B.V. Waarom? Allereerst bent u zeker van hoogstaande kwaliteit en verregaande expertise. Als aannemersbedrijf in de Bommelerwaard bouwen wij voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Wij bijten ons graag vast in uiteenlopende bouwprojecten met gegarandeerd het resultaat dat u voor ogen heeft. Dit doen we onder meer door als aannemer samen te werken met gerenommeerde architecten- en adviesbureaus uit de regio Zaltbommel.

Onze projecten

Dat is waar wij voor staan. Wij zijn betrouwbaar, komen onze afspraken na, denken mee over de opdracht, gebruiken onze kennis en ontzorgen de opdrachtgever. Wij luisteren aandachtig, kennen een prima service en leveren de gewenste kwaliteit.

Bekijk alle projecten

Rundveestal achterdijk

Rundveestal achterdijk

Over dit project Klaar voor de toekomst met nieuwe rundveestal Deze nieuwe rundveestal voor 200 melkkoeien is voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de melkveehouderij. Van Boxtel heeft de bouwkundige werkzaamheden...

Leimuidenstraat

Leimuidenstraat

Over dit project Klaar voor de toekomst In 2017 leverde Van Boxtel dit prachtige woonhuis op. Zowel opdrachtgever als Van Boxtel zijn erg tevreden over het eindresultaat van dit onder architectuur gebouwde woonhuis. Bekijk ook eens

Neem contact met ons op

Met behulp van onderstaand formulier kunt u meer informatie verkrijgen. U kunt het bericht veld gebruiken om eventuele vragen te stellen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Een aannemersbedrijf dicht bij Zaltbommel met jarenlange ervaring

Wij zijn een aannemersbedrijf in de Bommelerwaard met jarenlange ervaring in het vak. We zijn een echt familiebedrijf dat in 1961 werd opgericht door Jan van Boxtel. Door de kennis die in de loop der jaren is opgedaan, staan wij als aannemer garant voor de uitvoering van de meest fraaie bouwprojecten in Zaltbommel en omgeving. Dit gaat van luxe woningbouw tot seriematige woningbouw en meer.

Ook uw partner voor renovatie en onderhoud

Wij zijn het aannemersbedrijf voor nieuwbouwprojecten in Zaltbommel en andere plaatsen in de Bommelerwaard. U schakelt ons echter ook in als aannemer voor renovatie en onderhoud in Zaltbommel en omgeving. Denk hierbij aan het renoveren van daken en kozijnen, maar ook aan het opknappen van badkamers en keukens. Wat betreft onderhoud staan wij als aannemersbedrijf 24/7 voor u klaar om u van uw woonproblemen in Zaltbommel of omgeving af te helpen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u samen bouwen met een aannemer van het beste aannemersbedrijf dat gevestigd is in de buurt van Zaltbommel? Of bent u op zoek naar een aannemersbedrijf in de Bommelerwaard voor renovatie van of onderhoud aan uw pand? J.A. van Boxtel B.V. is uw betrouwbare partner. Voor meer informatie of vragen neemt u contact met ons op door te bellen naar 0418 66 20 86 of een e-mail te sturen naar info@boxtelbv.nl. U kunt ons ook bereiken door het online contactformulier in te vullen.