Selecteer een pagina

Bouwbedrijf huizen

Gespecialiseerd in luxe woningbouw.

Er is heel weinig wat we niet kunnen

Aansluiten bij de wens van de klant

Home Bouwbedrijf huizen

Als bouwbedrijf van huizen en seriematige woningbouw is J.A. van Boxtel B.V. u graag van dienst. Wij zijn een bouwbedrijf in de Bommelerwaard en we zijn uw betrouwbare bouwpartner voor zowel de particuliere als zakelijke markt in de omgeving van Zaltbommel. Bovendien verzorgen wij ook renovaties op maat en staan we 24/7 klaar voor onderhoud.

Onze projecten

Dat is waar wij voor staan. Wij zijn betrouwbaar, komen onze afspraken na, denken mee over de opdracht, gebruiken onze kennis en ontzorgen de opdrachtgever. Wij luisteren aandachtig, kennen een prima service en leveren de gewenste kwaliteit.

Bekijk alle projecten

Rundveestal achterdijk

Rundveestal achterdijk

Over dit project Klaar voor de toekomst met nieuwe rundveestal Deze nieuwe rundveestal voor 200 melkkoeien is voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de melkveehouderij. Van Boxtel heeft de bouwkundige werkzaamheden...

Leimuidenstraat

Leimuidenstraat

Over dit project Klaar voor de toekomst In 2017 leverde Van Boxtel dit prachtige woonhuis op. Zowel opdrachtgever als Van Boxtel zijn erg tevreden over het eindresultaat van dit onder architectuur gebouwde woonhuis. Bekijk ook eens

Neem contact met ons op

Met behulp van onderstaand formulier kunt u meer informatie verkrijgen. U kunt het bericht veld gebruiken om eventuele vragen te stellen.

Uw betrouwbare bouwbedrijf voor uiteenlopende projecten

Zoekt u een aannemer voor de bouw van een nieuwe woning? Of schakelt u een bouwbedrijf in voor een bedrijfspand of seriematige woningbouw in Zaltbommel? Wat uw bouwwensen ook zijn, als bouwbedrijf in de Bommelerwaard luisteren we aandachtig. Vervolgens stellen wij zorgvuldig een bouwplan op dat we met u bespreken. Deze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat u zeker bent van een integere werkwijze. Bovendien bent u bij ons als bouwbedrijf van huizen en andere panden zeker van de nodige ervaring en expertise.

Van luxe woningbouw tot fraaie renovaties in Alem

Juist door onze veelzijdige kennis en ervaring staan wij als bouwbedrijf in de omgeving van Zaltbommel altijd garant voor uw gewenste bouwresultaat. Of u nu een prachtige villa voor ogen heeft of bestaande huizen wilt renoveren: bij een bouwbedrijf als J.A. van Boxtel B.V. in de Bommelerwaard bent u aan het juiste adres.

Kwaliteit staat voorop

Zoekt u een betrouwbaar bouwbedrijf van huizen in omgeving Zaltbommel waar kwaliteit voorop staat? Ons bouwbedrijf in de Bommelerwaard heeft ruim 50 jaar ervaring en veelzijdige expertise in de sector. Neem daarom vandaag nog contact met ons op. Stuur een mail naar info@boxtelbv.nl of bel naar 0418 66 20 86. U kunt ook ons online contactformulier invullen voor meer informatie.