Selecteer een pagina

Een bouwbedrijf vlak bij Zaltbommel

Gespecialiseerd in luxe woningbouw.

Er is heel weinig wat we niet kunnen

Aansluiten bij de wens van de klant

Home Een bouwbedrijf vlak bij Zaltbommel

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf in Zaltbommel of elders in de Bommelerwaard? Dan is J.A. van Boxtel BV uit Alem u graag van dienst als aannemer in de woningbouw in regio Zaltbommel. Ons bouwbedrijf in de Bommelerwaard is dé betrouwbare aannemer in de woningbouw voor zowel de particuliere als de zakelijke markt in de omgeving van Zaltbommel. Wij staan daarnaast te allen tijde klaar voor onderhoud en het verzorgen van renovaties.

Onze projecten

Dat is waar wij voor staan. Wij zijn betrouwbaar, komen onze afspraken na, denken mee over de opdracht, gebruiken onze kennis en ontzorgen de opdrachtgever. Wij luisteren aandachtig, kennen een prima service en leveren de gewenste kwaliteit.

Bekijk alle projecten

Rundveestal achterdijk

Rundveestal achterdijk

Over dit project Klaar voor de toekomst met nieuwe rundveestal Deze nieuwe rundveestal voor 200 melkkoeien is voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de melkveehouderij. Van Boxtel heeft de bouwkundige werkzaamheden...

Leimuidenstraat

Leimuidenstraat

Over dit project Klaar voor de toekomst In 2017 leverde Van Boxtel dit prachtige woonhuis op. Zowel opdrachtgever als Van Boxtel zijn erg tevreden over het eindresultaat van dit onder architectuur gebouwde woonhuis. Bekijk ook eens

Neem contact met ons op

Met behulp van onderstaand formulier kunt u meer informatie verkrijgen. U kunt het bericht veld gebruiken om eventuele vragen te stellen.

Uw bouwbedrijf voor uiteenlopende projecten in Zaltbommel en de Bommelerwaard

Zoekt u een aannemer voor de woningbouw van een nieuwe woning in regio Zaltbommel? Of schakelt u een aannemer van ons bouwbedrijf in voor een bedrijfspand of seriematige woningbouw in Zaltbommel? Wat uw bouwwensen ook zijn, als bouwbedrijf in de Bommelerwaard luisteren we aandachtig naar de wensen van onze opdrachtgever. Zodra uw wensen duidelijk zijn, stellen wij zorgvuldig een bouwplan op. Deze persoonlijke benadering en onze jarenlange ervaring en expertise zorgt ervoor dat u zeker bent van een integere werkwijze.

Van luxe woningbouw tot fraaie renovaties

Juist door onze veelzijdige kennis en ervaring die wij inmiddels hebben opgebouwd, staan wij als bouwbedrijf in de omgeving van Zaltbommel altijd garant voor uw gewenste bouwresultaat. U kunt bij een bouwbedrijf zoals J.A. van Boxtel BV in de Bommelerwaard uitstekend terecht voor verschillende bouwprojecten. Een aantal voorbeelden van deze bouwprojecten zijn:

Kies voor kwaliteit

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf waar kwaliteit voorop staat? Ons bouwbedrijf uit Alem, in de Bommelerwaard, heeft ruim 50 jaar ervaring en beschikt over veelzijdige expertise in de sector. Neem vandaag nog contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@boxtelbv.nl of door te bellen naar 0418 66 20 86. U kunt ook ons online contactformulier invullen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en wat wij hierin voor u kunnen betekenen!

BoxtelBV