Selecteer een pagina

Dakrenovatie

Gespecialiseerd in luxe woningbouw.

Er is heel weinig wat we niet kunnen

Aansluiten bij de wens van de klant

Home Dakrenovatie

Op het gebied van dakrenovatie bent u bij J.A. van Boxtel B.V. in goede handen. Voor zowel particulieren als bedrijven bieden wij een oplossing op maat om uw dak weer volledig betrouwbaar te maken. Wij hebben jarenlange ervaring in het renoveren van bedrijfspanden, particuliere woningen en seriematige woningbouw. De opgedane expertise zetten we graag in om ook uw dakrenovatie tot een succes te maken.

Onze projecten

Dat is waar wij voor staan. Wij zijn betrouwbaar, komen onze afspraken na, denken mee over de opdracht, gebruiken onze kennis en ontzorgen de opdrachtgever. Wij luisteren aandachtig, kennen een prima service en leveren de gewenste kwaliteit.

Bekijk alle projecten

Rundveestal achterdijk

Rundveestal achterdijk

Over dit project Klaar voor de toekomst met nieuwe rundveestal Deze nieuwe rundveestal voor 200 melkkoeien is voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de melkveehouderij. Van Boxtel heeft de bouwkundige werkzaamheden...

Leimuidenstraat

Leimuidenstraat

Over dit project Klaar voor de toekomst In 2017 leverde Van Boxtel dit prachtige woonhuis op. Zowel opdrachtgever als Van Boxtel zijn erg tevreden over het eindresultaat van dit onder architectuur gebouwde woonhuis. Bekijk ook eens

Neem contact met ons op

Met behulp van onderstaand formulier kunt u meer informatie verkrijgen. U kunt het bericht veld gebruiken om eventuele vragen te stellen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Een succesvolle dakrenovatie door echt vakmanschap

Ons bouwbedrijf is gevestigd in het Gelderse Alem, maar u kunt uiteraard ook elders in en buiten de Bommelerwaard een beroep doen op onze renovatiekwaliteiten. Iedere dakrenovatie pakken wij uiterst duurzaam en zorgvuldig aan, waarbij wij met de opdrachtgevers letten op verschillende technische aspecten. In samenwerking met de bewoner controleren wij het menselijke aspect, zodat ook dit niet verloren gaat. In de meeste gevallen blijft de bewoner namelijk in het desbetreffende huis wonen tijdens de renovatie. Daarom zorgen wij er met onze goede communicatie voor dat de overlast tijdens de dakrenovatie tot een minimum beperkt wordt. Bij het verlaten van de bouwplaats zorgen wij ervoor dat alles netjes wordt achtergelaten waardoor u zo min mogelijk hinder ondervindt van de werkzaamheden.

Bekijk onze gerealiseerde projecten in Alem

Om goed inzicht te krijgen in ons vakmanschap neemt u een kijkje in onze gerealiseerde projecten. Uiteraard vertellen wij u ook graag meer over hoe wij uw dakrenovatie verzorgen. Bel ons op 0418 66 20 86 of stuur een mail naar info@boxtelbv.nl. Via het online contactformulier kunt u ook meer informatie verkrijgen.