Selecteer een pagina

Nieuwbouw Zaltbommel

Gespecialiseerd in luxe woningbouw.

Er is heel weinig wat we niet kunnen

Aansluiten bij de wens van de klant

Home Nieuwbouw Zaltbommel

Nieuwbouw in Zaltbommel en omgeving

Wilt u nieuwbouw laten bouwen in Zaltbommel of elders in de Bommelerwaard? Hier komt doorgaans veel bij kijken. Dat weten we bij J.A. van Boxtel B.V. als geen ander. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in het bouwen van de meest uiteenlopende nieuwbouwprojecten voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Van prachtige luxe villa’s tot seriematige moderne woningbouw: wij zijn de bouwpartner waar u op kunt vertrouwen. Tijdens het bouwproces wordt u volledig ontzorgd.

Onze projecten

Dat is waar wij voor staan. Wij zijn betrouwbaar, komen onze afspraken na, denken mee over de opdracht, gebruiken onze kennis en ontzorgen de opdrachtgever. Wij luisteren aandachtig, kennen een prima service en leveren de gewenste kwaliteit.

Bekijk alle projecten

Rundveestal achterdijk

Rundveestal achterdijk

Over dit project Klaar voor de toekomst met nieuwe rundveestal Deze nieuwe rundveestal voor 200 melkkoeien is voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de melkveehouderij. Van Boxtel heeft de bouwkundige werkzaamheden...

Leimuidenstraat

Leimuidenstraat

Over dit project Klaar voor de toekomst In 2017 leverde Van Boxtel dit prachtige woonhuis op. Zowel opdrachtgever als Van Boxtel zijn erg tevreden over het eindresultaat van dit onder architectuur gebouwde woonhuis. Bekijk ook eens

Neem contact met ons op

Met behulp van onderstaand formulier kunt u meer informatie verkrijgen. U kunt het bericht veld gebruiken om eventuele vragen te stellen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Kies voor een expert als u een nieuwbouw woning laat bouwen in Zaltbommel of regio

Door onze jarenlange ervaring in de Bommelerwaard en door onze veelzijdige kennis kunnen wij gegarandeerd de nieuwbouw bouwen die aan alle hedendaagse eisen voldoet. Daarbij vinden wij het belangrijk u zoveel mogelijk te ontzorgen. Voorafgaand aan het bouwproces luisteren we dan ook altijd aandachtig naar u. Wat heeft u precies voor ogen? Wat zijn uw specifieke wensen? Hierbij kunt u vertrouwen op ons professionele advies, zodat alles precies zo gerealiseerd wordt als u wenst.

Tal van tevreden opdrachtgevers raden ons aan

In het verleden hebben we tal van opdrachtgevers bijgestaan gedurende het bouwproces. Zo hebben wij onder meer in Zaltbommel, Hurwenen, Lexmond en Kerkdriel de meest fraaie nieuwbouw woningen mogen bouwen. Uiteraard kunt u ook in andere plaatsen binnen en buiten de regio van de Bommelerwaard een beroep doen op onze kwaliteiten in de nieuwbouw.

Ontdek wat wij als uw partner kunnen betekenen

Wilt u ook een nieuwbouw woning laten bouwen in Zaltbommel of elders in de Bommelerwaard? En wilt u hiervoor een betrouwbare bouwpartner inschakelen? Een bouwpartner die u van begin tot eind begeleidt? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons via het volgende telefoonnummer: 0418 66 20 86 of per e-mail: info@boxtelbv.nl. Het is ook mogelijk het online contactformulier in te vullen.