Selecteer een pagina

Aannemer nieuwbouw

Gespecialiseerd in luxe woningbouw.

Er is heel weinig wat we niet kunnen

Aansluiten bij de wens van de klant

Home Aannemer nieuwbouw

Als u op zoek bent naar een aannemer voor nieuwbouw, kunt u terecht bij J.A. van Boxtel B.V. Door onze jarenlange ervaring en veelzijdige expertise is uw nieuwbouw bij ons in vertrouwde handen. Wij bouwen oplossingen op maat voor zowel de particuliere markt als wooncorporaties en bedrijven. Van nieuwbouwwoningen tot seriematige woningbouw en meer: dé aannemer uit de buurt van Zaltbommel en omgeving staat voor u klaar.

Onze projecten

Dat is waar wij voor staan. Wij zijn betrouwbaar, komen onze afspraken na, denken mee over de opdracht, gebruiken onze kennis en ontzorgen de opdrachtgever. Wij luisteren aandachtig, kennen een prima service en leveren de gewenste kwaliteit.

Bekijk alle projecten

Rundveestal achterdijk

Rundveestal achterdijk

Over dit project Klaar voor de toekomst met nieuwe rundveestal Deze nieuwe rundveestal voor 200 melkkoeien is voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de melkveehouderij. Van Boxtel heeft de bouwkundige werkzaamheden...

Leimuidenstraat

Leimuidenstraat

Over dit project Klaar voor de toekomst In 2017 leverde Van Boxtel dit prachtige woonhuis op. Zowel opdrachtgever als Van Boxtel zijn erg tevreden over het eindresultaat van dit onder architectuur gebouwde woonhuis. Bekijk ook eens

Neem contact met ons op

Met behulp van onderstaand formulier kunt u meer informatie verkrijgen. U kunt het bericht veld gebruiken om eventuele vragen te stellen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Een aannemer voor nieuwbouw die naar u luistert in Alem

Wij weten als geen ander dat uw bouwwensen verschillen van die van een ander. Daarom bent u met ons als aannemer van uw nieuwbouw in Zaltbommel altijd zeker van een persoonlijke benadering. Dit begint met luisteren naar uw wensen en behoeften en eindigt met het opleveren van een woning, kantoor of ander pand dat voldoet aan uw verwachtingen.

Flexibele en transparante werkwijze

Als aannemer realiseren wij nieuwbouw in Zaltbommel en omstreken volgens de wensen van u als opdrachtgever. Hierin werken wij heel transparant, omdat wij het belangrijk vinden waar u uw geld in investeert. Daarnaast onderscheiden wij ons door onze flexibele werkhouding en het persoonlijke contact dat we het gehele bouwproject met u hebben.

Neem contact met ons op

Op zoek naar een aannemer voor uw nieuwbouwproject in omgeving Zaltbommel? Wilt u weten hoe wij precies te werk gaan? Belt u ons dan op 0418 66 20 86 of stuur een mail naar info@boxtelbv.nl. Via het online contactformulier kunt u ook meer informatie verkrijgen.