Selecteer een pagina

Kosten villa bouwen

Gespecialiseerd in luxe woningbouw.

Er is heel weinig wat we niet kunnen

Aansluiten bij de wens van de klant

Home Kosten villa bouwen

De kosten van een villa laten bouwen zijn bij J.A. van Boxtel B.V. van begin af aan transparant en inzichtelijk. Deze integere werkwijze hanteren wij gedurende het gehele bouwproces. Van uw idee tot en met het gewenste bouwresultaat: wij zijn uw betrouwbare bouwpartner. Waarom? Dankzij onze jarenlange ervaring in uiteenlopende bouwprojecten en veelzijdige vakkennis bent u zeker van een professionele bouwfirma.

Onze projecten

Dat is waar wij voor staan. Wij zijn betrouwbaar, komen onze afspraken na, denken mee over de opdracht, gebruiken onze kennis en ontzorgen de opdrachtgever. Wij luisteren aandachtig, kennen een prima service en leveren de gewenste kwaliteit.

Bekijk alle projecten

Rundveestal achterdijk

Rundveestal achterdijk

Over dit project Klaar voor de toekomst met nieuwe rundveestal Deze nieuwe rundveestal voor 200 melkkoeien is voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de melkveehouderij. Van Boxtel heeft de bouwkundige werkzaamheden...

Leimuidenstraat

Leimuidenstraat

Over dit project Klaar voor de toekomst In 2017 leverde Van Boxtel dit prachtige woonhuis op. Zowel opdrachtgever als Van Boxtel zijn erg tevreden over het eindresultaat van dit onder architectuur gebouwde woonhuis. Bekijk ook eens

Neem contact met ons op

Met behulp van onderstaand formulier kunt u meer informatie verkrijgen. U kunt het bericht veld gebruiken om eventuele vragen te stellen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Een gedetailleerd inzicht van de kosten bij het bouwen van een villa

Wanneer u van plan bent een villa te laten bouwen, dan wilt u vooraf natuurlijk precies weten waar u aan toe bent. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom beginnen wij altijd eerst met een luisterend oor. Wat is uw gewenste bouwresultaat? Wat is uw bestedingsbudget? Op basis hiervan maken wij een gedetailleerd overzicht van de kosten om uw villa te bouwen.

Uw villa verbouwen of renoveren

Ook voor het verbouwen of renoveren van uw villa bent u bij ons aan het juiste adres. Stel dat u een leefruimte wilt aanbouwen of graag de badkamer van uw bestaande villa gerenoveerd wilt hebben. Net als de kosten om een villa te bouwen, maken wij ook ieder detail van het kostenplaatje voor verbouwingen renovaties voor u inzichtelijk.

Ontvang een specifieke prijsindicatie

Benieuwd wat de kosten zijn om uw villa te bouwen, verbouwen of renoveren? Of heeft u interesse in het laten bouwen van een ander soort vrijstaande woning? Neem dan vandaag nog contact op met J.A. van Boxtel B.V. voor een specifieke prijsindicatie. U bereikt ons via 0418 66 20 86 en info@boxtelbv.nl. Via deze wegen zijn wij ook bereikbaar bij vragen of voor meer informatie.